Θέλετε να συμβάλετε;

Ευχαριστούμε για τη συμβολή σας στην προσπάθεια διάνθισης αυτού του ιστότοπου.
Με την αποστολή υλικού σας με e-mail πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν αυτό να αναδημοσιευτεί σε άλλα σχετικά project του PaintBox magazine συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του περιοδικού. Αν επιθυμείτε το αντίθετο μπορείτε να το διευκρινίσετε με σχετική σημείωση.
Παρακαλούμε το υλικό σας να συνοδεύεται από το όνομά σας ή ψευδώνυμο που σας ανήκει. Παρά το δικαίωμα που μας παραχωρείτε για τη δημοσίευση και αναδημοσίευση του υλικού σας, δεν θα υπάρξει καμιά προσπάθεια οικειοποίησης της δουλειάς σας. Έτσι τόσο οι φωτογραφίες σας όσο και τα άρθρα σας θα συνοδεύονται με το όνομα ή το ψευδώνυμό σας εκτός κι αν εκφράσετε αντίθετη επιθυμία σε συνοδευτικό σημείωμα στο ανάλογο e-mail ή μας στείλετε υλικό χωρίς υπογραφή.
Με την αποστολή υλικού αναλαμβάνετε την ευθύνη ότι τα πνευματικά δικαιώματα σας ανήκουν. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων κατά την δημοσίευση υλικού που μας έχει αποσταλεί, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν να ελέγξουμε το κάθε κείμενο και φωτογραφία και εκ των πραγμάτων βασιζόμαστε στη μεταξύ μας καλή πίστη.
Δε φέρουμε καμία ευθύνη για αναδημοσίευση υλικού σε ηλεκτρονικό ή έντυπο μέσο της μη δικαιοδοσίας μας, εφόσον δεν υπάρχει γραπτή άδεια για την πραγματοποίησή της. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το υλικό σας από άλλα μέσα θα επικοινωνούμε πρώτα μαζί σας και δεν θα παραχωρείται άδεια χωρίς τη δική σας έγκριση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Μπορείτε να μας στείλετε το προς δημοσίευση υλικό σας, αλλά και τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο greece.discover@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου