Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καλωσορίσατε στο “Ανακαλύπτουμε την Ελλάδα”


Σας καλωσορίζουμε στο “Ανακαλύπτουμε την Ελλάδα”. Παρά τα αρκετά κείμενα που έχουμε ήδη ανεβάσει, το blog είναι ολόφρεσκο, μόλις λίγων ημερών, ήδη όμως έχει γνωρίσει την ανταπόκριση και την στήριξή σας. Βλέπουμε αυτή τη νέα προσπάθεια σαν έναν τρόπο να γνωρίσουμε τη χώρα μας, να την αγαπήσουμε, να ταξιδέψουμε σε αυτήν και στη συνέχεια, γιατί όχι, να ενισχύσουμε τον τουρισμό. Στην ουσία πρόκειται για έναν διαδικτυακό τόπο συλλογής και παρουσίασης υλικού για τη χώρα μας που θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα αναδείξει την ομορφιά της μέχρι τις πιο μικρές γωνίες της.

Μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε το blog και να προβάλετε τον τόπο σας
Από την πρώτη μέρα έχουμε ζητήσει από όλους τους φίλους και αναγνώστες του περιοδικού και του νέου blog να το στηρίξουν με το υλικό τους και να προβάλλουν ταυτόχρονα τον τόπο τους. Θεωρούμε ότι κανείς δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα έναν τόπο από κάποιον που τον γνωρίζει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και νοιάζεται γι' αυτόν, όπως εσείς. Στο blog αυτό θα δημοσιεύουμε άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο από όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να μας στείλετε το δικό σας υλικό στο e-mail greece.discover@gmail.com.

Πως θα χρησιμοποιηθεί το υλικό σας;

Κάθε νέα προσπάθεια αντιμετωπίζεται συχνά με επιφύλαξη. Το γνωρίζουμε και είναι λογικό, θεωρήσαμε λοιπόν απαραίτητο να συντάξουμε μία σελίδα με δεσμεύσεις από μέρους μας αλλά και κάποιες οδηγίες έτσι ώστε να ξέρετε εκ των προτέρων ποια θα είναι η συνέχεια μετά το “send”.

Πως μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του blog;
Κάντε εγγραφή μέσω του blogger ή μέσω e-mail από τις ανάλογες λειτουργίες στην αριστερή στήλη. Μπορείτε ακόμα να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook από το ανάλογο παράθυρο στη δεξιά στήλη της σελίδας ή από εδώ.

Περισσότερες δουλειές μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου